Menu

Bruidskapsels

 Heb je trouwplannen?  van harte gefeliciteerd!

Bij mij ben je aan het goede adres voor een mooi bruidskapsel! We maken ongeveer 4-6 weken van te voren een afspraak voor een proefkapsel en dan leren we elkaar kennen en we kijken welk kapsel jij mooi vindt en of het past bij je gezicht en bij wie je bent!

Het is handig om de accessoires die je eventueel al hebt mee te nemen naar de proefsessie. Dus je sluier of andere accessoires. Verder is het handig als ik vast wat foto’s van je trouwjurk kan bekijken, omdat het gaat om het geheel! Ik verkoop ook mooie sierspelden, dus die kun je dan ook gelijk bekijken. Voor de proefsessie ben je welkom in mijn salon in Waddinxveen, op de bruiloft zelf kom ik naar jou toe, eventueel extra vroeg! Het is voor mij een eer om zo samen met jou jullie dag te beginnen!

->Ik heb veel ervaring met lang en dik haar, maar ook met dun en futloos haar

->Ik gebruik professionele produkten en styling tools;

->Ik blijf zelf ook trainingen volgen dus ik blijf op de hoogte van de nieuwe trends en technieken, kijk HIER welke trainingen ik heb gevolgd.

 

Bij bruidskapsels maak ik ook gebruik van Hairextensions. Ze zijn van zeer hoge kwaliteit en ik heb ze in diverse kleuren. Je huurt ze dan voor jouw trouwdag, je krijgt van mij een envelop om ze daarna terug te sturen. Ik verwerk de Hairextensions tijdens het opsteken van jouw haar. Zo kun je dus een dag lang genieten van je prachtige lange en volle haar! Dus wil je een mooi en vol bruidskapsel?

Klik HIER voor de tarieven

Volg mij op Instagram