Menu

Reviews

Lees ervaringen met Meer dan Haar.

Ervaring achterlaten?

Claudia

Marjan heeft mijn bruidskapsel en visagie verzorgt en ik was er heel erg blij mee - heel naturel en zo hoe ik ben!
Heel veel positieve reacties gehad en het heeft de hele dag goed gezeten.
Het was een hele fijne, gezellige ochtend, ze zorgt dat je je op je gemak voelt en ik heb van de ochtend al met volle teugen kunnen genieten.
Ik heb me de hele dag een prachtige stralende bruid gevoeld! Marjan is ook heel goed in de communicatie, zij stuurt duidelijke appjes van te voren, je weet goed waar je aan toe bent.
Ik zou haar aan alle toekomstige bruidjes aanraden!
Bedankt Marjan voor alles, je bent een topper!

Susanne

Marjan heeft bij mij mijn bruidskapsel en Make-up gedaan.
Ze luisterde goed naar mijn wensen en heeft er een prachtig kapsel van gemaakt wat heel de dag stevig bleef zitten!
Mijn make-up wilde ik niet over de top aangezien ik dat normaal ook zeker niet doe en dit heeft ze ook prachtig aangebracht!
Marjan is heel fijn en rustig in omgang en contact.

Chantal

Marjan is een kunstenaar met haar en make-up! En wat ik nog veel belangrijker vind... ze is ontzettend gezellig, stelt je echt op je gemak en geeft advies.
Ik was erg onzeker over mijn haar en make-up want normaal heb ik een paardenstaart in en geen make-up op.
Al tijdens mijn proefkapsel merkte ik dat ze echt luisterde naar mijn wensen en onzekerheid, ze deed alles in overleg.
Marjan heeft er voor gezorgd dat ik mij echt de allermooiste voelde op onze grote dag!

Carine

Marjan heeft mijn bruidskapsel gedaan. Eerst hebben we een proefkapsel gedaan en dat zat al prachtig!
Op de dag zelf zat het nog mooier en ook erg stevig, waardoor het de hele dag goed bleef zitten!

Irma

Op 10 mei kwam Marjan ‘s ochtends vroeg mijn haar en make-up stylen.
Voorafgaand hadden we een proefkapsel ingepland en daar was ik al ontzettend enthousiast over!
Op de dag zelf was het heel fijn om Marjan om je heen te hebben. Door haar rustige uitstraling bleef ik ook kalm en m’n kapsel zat van ‘s morgens bij de shoot tot ‘s avonds op het feest perfect!
Marjan, nogmaals dank voor de goede start van een prachtige dag🤍

Emma

Op aanraden van een vriendin kwam ik bij Marjan terecht voor mijn bruidskapsel. En wat ben ik daar blij mee!
De proefsessie was heel gezellig en Marjan geeft haar eerlijke mening over of een kapsel geschikt is of niet.
Tijdens de ochtend van de bruiloft nam ze een bak gezelligheid mee en mede dankzij haar, was de ochtend erg relaxed!
Ze heeft ook het haar van mijn zusje gedaan, die er ook erg blij mee was. Daarin was Marjan ook erg flexibel.
Het leuke is, en dat typeert Marjan, achteraf leeft ze nog oprecht mee door gezellig contact via Whatsapp.

Lotte

Marjan heeft mijn haar gedaan voor mijn bruiloft. Tijdens de proefsessie was het erg gezellig en is mijn haar mooi gekruld en gevlochten. Achteraf wilde ik het toch een beetje anders, wat geen probleem was!

Op de ochtend van de bruiloft zelf was het ook weer erg gezellig en werd door de fotograaf zelfs gevraagd of we elkaar al kenden.

Mijn haar bleef de hele dag goed zitten, ontzettend fijn!

Cherelle Oosterom

Op 4 april heeft Marjan mijn bruidskapsel gedaan.
Met het proefkapsel hebben we helemaal opgestoken geprobeerd, naderhand voelde ik me daar toch niet zo fijn bij. Samen besloten om niet nog een proefkapsel te nemen maar op de dag zelf half opsteken half los te doen.
En wat was het prachtig! Het was een prachtige bos met krullen!
Dankjewel Marjan voor het mooie kapsel!

Sophie Vogelaar

Op 12 april begonnen we de dag mega relaxed aan 'de thuiswedstrijd', voor zowel Marjan als voor mij in Waddinxveen.
Met alle dingen waar ik op de dag aan moest denken, was het zó fijn dat ik vol vertrouwen en zonder zorgen door haar onder handen genomen werd.
Ik kreeg veel complimenten en het kapsel bleef, ondanks de harde wind, de hele dag goed zitten!
Ook bij mijn getuigen, die Marjan na mij nog verzorgde.
Door haar ervaring met bruiden, levert Marjan net dat extra's. Zo maakte ze ook foto's tijdens de eerste blik en was ze er in hele proces.
Ik voelde me de hele dag de allermooiste. Echt een aanrader om bij Marjan te gaan!
Bedankt, Marjan!

Inez van ikknip&co

Een zeer leerzame, goed verzorgde, gezellige training!

Adriënne de Leeuw

Lieve Marjan,
Wat ben ik enorm blij dat jij mijn bruidskapsel en make-up hebt gedaan.
Het proefkapsel was al een enorm succes maar op de dag zelf was het nog mooier! Het bleef de gehele dag goed zitten en ik kreeg veel complimenten!
Bedankt voor de gesprekken, flexibiliteit, mooie en goed zittende make-up en haren.
Het was genieten!!

Céline Bosland

Marjan heeft op onze bruiloft mijn bruidskapsel en visagie verzorgd en wat heeft het de hele dag mooi gezeten!

De dag voor de bruiloft appte Marjan mij. Ze vroeg mij of ik nog wilde wijzigen van kapsel gezien de storm die verwacht werd op onze bruiloft. Ik wilde, ondanks de storm, graag mij haar half los. Marjan heeft het super goed vastgezet en, ondanks de storm, heeft het echt de hele dag super mooi gezeten! Dankjewel voor de gezellige ochtend en het prachtige kapsel!

Jantienne ten Broeke

22 maart om half 5 stond Marjan op de stoep!
De ochtend begon relaxed en Marjan zorgde voor een prachtige creatie en mooie natuurlijke make-up.
Tijdens de proefsessie wist Marjan precies wat ik wilde.
Ik wilde mezelf zijn en mijn haar deels los dragen.
Ze zorgde ervoor dat mijn haar vast zat en toch leek dat het los hing. Samen met de haaraccessoire zorgde dit voor een prachtig geheel. 😍
Mede door Marjan is het een onvergetelijke dag geworden!

Dewi

Op vrijdag 13 oktober zijn wij getrouwd!
Marjan heeft mijn haar en make-up precies zo gedaan als ik in gedachten had, zo fijn!
Ondanks het herfstachtige weer die dag bleef alles prachtig zitten!
Het was erg gezellig tijdens de proefsessie en op de ochtend zelf.
Ze neemt echt de tijd voor je, is geïnteresseerd en luistert goed naar je wensen.
En de redder in nood van m'n zusje, die een uur voor onze bruiloft bij de kapper vandaag kwam met een heel ander kapsel dan ze in gedachten had. Marjan wist het meteen om te toveren in wat mijn zusje wel in gedachten had!
Ik zou Marjan aan iedereen aanraden!

Diana

Op 27 september zijn we getrouwd, Marjan heeft mijn kapsel en visagie gedaan.
Ik heb die dag een heleboel complimenten gehad dat het er schitterend uitzag!
Was top, ze neemt de tijd voor je en is een leuke vrouw.
Bedankt voor alles!

Corine

Op 6 oktober heeft Marjan mijn bruidskapsel & visagie verzorgd.
En wauw wat zat het mooi de gehele dag!
's Middags stond er wat wind, maar ook toen bleef m'n kapsel netjes zitten.
Verder ook veel complimenten gekregen gedurende de dag over het kapsel & visagie.
Het was precies hetgeen wat ik zocht: een speelse knot, waarbij mijn krullen mooi te zien waren en mooie visagie, waarbij ik ook dicht bij mijzelf wilde blijven.
Ik kan Marjan dus zeker aanraden bij anderen!

Arja

Op 19 oktober heeft Marjan mijn bruidskapsel heel erg mooi verzorgd. Het zat helemaal naar wens en heb er veel complimenten over gehad. Nogmaals hartelijk bedankt!!

Alinda

12 oktober was onze herfstbruiloft.
Marjan heeft mijn haar zo prachtig gedaan!
Ik heb niet zulk dik haar dus ik dacht dat het gewenste kapsel misschien niet zou kunnen maar Marjan is echt heel kundig en heeft er echt zo iets moois van gemaakt, heel creatief en kunstig!
De ochtend van de bruiloft begon ook relaxed en gezellig met haar. We hadden de hele dag regen, maar mijn haar bleef de hele dag heel goed zitten.
Ook veel complimenten gekregen.
Echt een aanrader om je (bruids)kapsel bij Marjan te laten doen!

Joëlle

8 september 2023 was het de grote dag en mocht ik trouwen.
De ochtend begon al heel gezellig met Marjan, heerlijk relaxt. Extra gezellig omdat Marjan mijn oude buurvrouw is.
En wat betreft mijn kapsel.. WAUW.. zo gaaf, precies mij terwijl het wat anders was dan ik allereerst (voor de proefsessie) in mijn hoofd had.
Maar het was geweldig, helemaal zoals ik wilde, helemaal mijn stijl en zoals ik ben!
De hele dag heeft het goed gezeten, zo goed dat het eruit halen wel even duurde.

Nogmaals bedankt Marjan!

Marieke

Op 15 september heeft Marjan mijn haar en make up gedaan voor mijn bruiloft.
Het zat de hele dag prachtig!
Kreeg vele complimenten zeker over het kapsel.
Marjan is heel kundig en stelt je snel op je gemak.
Absoluut een aanrader!

Jenneke

Op 14-9-23 heeft Marjan mijn bruidskapsel en make-up gedaan en wat zat het geweldig!
2 weken ervoor mijn proefkapsel gehad en al was het even zoeken hoe het het beste ging, het eindresultaat was fantastisch.
Op de dag van de bruiloft was het net zo mooi, het bleef de hele dag mooi zitten!
Ik raad Marjan zeker aan.
Nogmaals bedankt!

Annelinde

Wat zat mijn haar geweldig de hele dag!
De ochtend zelf was het heel gezellig en was ze er lang mee bezig, en het resultaat was super!
Ik heb er letterlijk niks meer aan hoeven doen.
Ook heeft ze de sluier er prachtig ingestoken.
Zó blij dat ik voor Marjan heb gekozen!!
Ik beveel haar bij iedereen aan;)

Lisa

Op 7 september 2023 heeft Marjan mijn bruidskapsel en make-up gedaan.
Mijn haar zat mega mooi, precies zoals bij het proefkapsel en het bleef de hele dag goed zitten en dat met 30 graden.
Ook mijn make-up zat heel mooi, lekker natuurlijk waar ik van hou.
Zelfs met de 30 graden heeft mijn make-up de hele dag mooi gezeten. Echt super!!
Al met al een prachtig geheel en ik ben er ook heel blij mee.
Mijn zusjes konden na mij hun haren laten doen, ook zij zagen er prachtig uit!

Esther

13 september was mijn grote dag! En Marjan mocht op die dag mijn kapsel verzorgen.
We hadden al een hele leuke proefsessie gehad eerder.
Op de dag zelf nam Marjan echt de tijd voor mij, en heb ik gestraald op mijn dag met een supermooi bruidskapsel!
Veel complimenten ook gekregen van de gasten!
Top gedaan!!

Patricia

31 augustus 2023 was onze trouwdag en ik had me geen mooiere start van de dag kunnen wensen!
Het voelde heel relaxed allemaal samen met Marjan en onze dochter Sophie. Terwijl Marjan mijn haar deed kletste we gezellig over van alles en nog wat.
Daarna heeft ze het haar van Sophie gedaan. Sophie vond het geweldig.
Toen bleek dat de krullen bij mijn zusje al aan het uitzakken waren (ergens anders gedaan), heeft ze die ook nog eens mooi voor haar ingezet.
Onze kapsels hebben heel de dag prachtig gezeten.
We hebben ons heel mooi gevoeld die dag!
Nogmaals heel erg bedankt!

Lizanne

Op 23.08.2023 deed Marjan mijn bruidskapsel!!
Ze was er super vroeg, al om 4:00 in de nacht!!
Ik heb complimenten gehad over mijn haar, en door mijn man was het ook goedgekeurd, hij straalde.
Dankjewel Marjan voor het mooie resultaat!
Liefs

Evita

Op 1 september deed Marjan mijn bruidskapsel en visagie. Als ik Marjan omschrijf zeg ik: passie voor haar vak, vrolijk en rustig tegelijk! Precies wat je nodig hebt voor de start van een trouwdag 🙂
Wat betreft het resultaat: 100% tevreden. Zowel over het verloop van de proefsessie, het brainstormen over de mogelijkheden van het kapsel, de natuurlijke (en toch feestelijke) visagie en de kwaliteit gedurende de dag. Of ik haar weer zal bellen voor een volgende feestelijke gelegenheid? Jazeker! (al gedaan hihi) Dankjewel Marjan!

Ebrina Metselaar

13 mei was onze trouwdag!
Marjan was vroeg aanwezig , en was een gezellige noot op de vroege morgen! 😄
Het kapsel zat als een huis en helemaal zoals ik wilde!
De visagie deed je ook zoals ik wilde.
Je hebt liefde voor je vak, en je had snel door wat ik wilde.
Dankjewel Marjan voor de gezellige ochtend!

Gerjanne

Op 25 augustus 2023 heeft Marjan mijn bruidskapsel gedaan.
Wat was het mooi geworden en ik kreeg ook zoveel complimenten!
Ik was er zelf ook verliefd op.
Het bleef de hele dag zitten, dus ik hoefde me nergens druk om te maken.
En ook de visagie was top, dat zat de hele dag mooi.
Al met al een prachtig geheel en ik ben er ook heel blij mee.
Het is de prijs zeker waard!

Lizanne

Op 12 juli heeft Marjan een prachtig bruidskapsel bij mij gemaakt. Het was super mooi en bleef heel de dag goed zitten. Zelfs als de wind of een ondeugend neefje aan de sluier trok 😉
Marjan luistert goed naar je wensen en maakt een kapsel wat bij je past. Het was erg gezellig en heerlijk ontspannen. Echt aan te raden!

Kim

Marjan heeft voor mij mijn haar gedaan voor de bruiloft.
Vooraf een sessie om te kijken wat ik wilde en dat wist ik dus echt niet.
Marjan heeft mij heeft goed geadviseerd hierin wat resulteerde in het kapsel wat precies bij mij paste!
Ook de make-up was wat ik wilde. Mooi naturel, geen dikke lagen maar precies genoeg voor een klassieke look.

Els van de Bovenkamp

Marjan had al een paar keer mijn haar gedaan voor bruiloften, het zat altijd super! Een van die keren zei ik: 'als ik ooit ga trouwen, dan vraag ik jou om mijn haar te doen!' 6 juli was het zover! Marjan is super, stelt je op het gemak, voelt goed aan wat je nodig hebt als persoon en speelt daar goed op in. Mijn haar heeft alle keren super gezeten en je zou het zo de volgende dag nog kunnen laten zitten. Bedankt Marjan!

Judith

Marjan heeft mijn haren en visagie gedaan voor mijn bruiloft.
Het zat allemaal heel erg mooi en precies hoe ik het wilde!

Kayleigh

Op 23 juni 2023 heeft Marjan mijn bruidskapsel en visagie verzorgd op onze bruiloft.
Wat was ik blij dat Marjan erbij was. Mijn haar en make-up hebben heel de dag prachtig gezeten. Om O5OO uur zat ik al in de haar en make -up en 's avonds om OO3O uur was het nog steeds geweldig!
Ik heb de hele dag zoveel reacties gekregen hierover. Het was TOP! Marjan wist van het voorbeeld een prachtig kapsel te maken.
Ik vond het super fijn dat je mij deze dag hebt geholpen!

Rianne

Marjan heeft mijn bruidskapsel en visagie op 30 juni gedaan.
Mijn haar en make-up zat de hele dag goed!
Dankjewel Marjan!

Rachel Hosseini

Marjan heeft mijn haar prachtig gedaan!
Van tevoren was ik benieuwd wat het zou worden aangezien ik wat fijner haar heb maar met een paar extensions werd het een ontzettend mooie bos en bijna niemand heeft ze zien zitten 😉
Het zat de hele dag perfect!
Kortom heel erg blij mee & Marjan is echt een aanrader.

Linde

Marjan deed op 08/06 mijn bruidskapsel en bruidsvisagie.
Het zag er nog mooier uit dan het voorbeeld wat ik had laten zien. Mijn haar zat de hele dag super stevig en zakte niet uit terwijl het best wel waaide!
Een echte aanrader!
Marjan, nogmaals super bedankt, ik was/ben er zo blij mee!

Laura

Ondanks het vroege tijdstip was het heel gezellig en relaxed met Marjan!
Mijn haar en make-up zat super.
Nogmaals bedankt!

Marlise

Marjan heeft mijn bruidskapsel en bruidsvisagie gedaan.
Heel erg blij met het resultaat!
Marjan geeft goed advies en neemt echt de tijd voor je.
Mijn haar zat heel de dag goed en is niet uitgezakt, ook mijn make- up heeft de hele dag mooi gezeten.
Verder is Marjan een heel fijn mens, en was het erg gezellig.
Heel erg tevreden en ik zou Marjan zeker aanbevelen!

Nadine Slinger-van der Smit

Marjan heeft mijn bruidskapsel en visagie verzorgd.
Het was heel gezellig met haar en ze nam echt de tijd, wat super fijn was!
Ik was super blij met het eindresultaat en het heeft heel de dag goed gezeten.
Onwijs bedankt lieve Marjan!

Fleur

Het was absoluut fantastisch en ik heb enorm veel complimenten over mijn haar gekregen!
Heel erg bedankt!
Mijn partner vond het heel mooi dat je in de make-up nog steeds mijzelf erdoorheen zag😉

Marjan Oerlemans

Superblij met Marjan! Afgelopen zaterdag ben ik getrouwd en m'n make-up en haar was echt prachtig gedaan! Het is echt de hele dag goed blijven zitten. De foto's zijn mede door het werk van Marjan prachtig geworden! Heel veel dank Marjan!

Deborah

Na een gezellige, ontspannen proefsessie was ik super blij dat Marjan mijn bruidskapsel en visagie kon doen!
Mede dankzij Marjan heb ik mij een mooie bruid gevoeld op onze trouwdag op 13/04/2023, ze luistert goed naar je wensen!

Marleen Heikamp

Voor mijn bruiloft heeft Marjan mijn bruidskapsel en visagie verzorgd.
Het zag er geweldig uit, precies wat ik in gedachten had!
En het bleef de hele dag goed zitten, echt top!
Dankjewel Marjan, het was erg gezellig met jou!

Anne-Rieke Mulder

Marjan heeft mij fantastisch geholpen!
Ik zocht naar een ervaren stylist in bruidskapsels.
Dat is Marjan zeker!
Heel relaxed ben ik de dag met haar begonnen.
Ik had zelfs nog een kwartier over!
En het was ook erg gezellig 😉

Anne Ziel-Weenink

Ik zocht naar een spontane, relaxe kapster die gezellig in de ochtend, tijdens het klaarmaken met vriendinnen, aan zou sluiten.
Gevonden!
En al waaide het 30 knopen op het strand, mijn haar bleef in model!
Heel blij mee van proefkapsel tot op de dag zelf!
Dankjewel Marjan!

Jana van Velden

Marjan heeft mijn bruidskapsel en visagie verzorgd. Het was helemaal wat ik in mijn hoofd had en het kapsel zat de hele dag prachtig in model, ondanks de harde wind, 23 maart!
Marjan, onwijs bedankt voor je hulp en je gezelligheid!!

Aniek Boender Ruissen

Marjan heeft mijn bruidskapsel en make-up voor de bruiloft op 16 februari verzorgd. Ze heeft me echt laten stralen die dag! Ik had gekozen voor een kapsel wat Marjan zelf nog niet zo vaak gemaakt had, maar het zag er fantastisch uit! De proefsessie en de vroege uurtjes van mijn bruiloft waren erg gezellig en ontspannen.
Marjan, ontzettend bedankt voor alles!

Maaike Willemse

Vrijdag 21 oktober heeft Marjan mijn bruidskapsel en visagie verzorgd. Wat was het een gezellige en relaxte ochtend!
Door het mooie werk van Marjan zat mijn haar prachtig.
Ik voelde mij echt een mooie bruid, ook met de prachtige visagie. Bij Marjan voelde ik mij meteen op mij gemak en dat zorgde er ook voor dat het een hele fijne en gezellige ochtend was. Dankjewel Marjan voor je prachtige werk!

Michelle

Ik ken Marjan al jaren en dat gaf mij een fijn vertrouwd gevoel om mijn trouwdag mee te starten. Samen hebben we gelachen en gekletst, maar Marjan heeft vooral mijn haar en make-up prachtig gedaan. Doordat ze mij goed kent wist ze precies wat er wel en niet bij mij past. Toen ze ook nog met de perfecte haarspeld aan kwam zetten was het plaatje compleet!

Miranda

Onze trouwdag was 6 oktober 2022. Marjan heeft mijn bruidskapsel gedaan en wat was ik er ontzettend blij mee. Ik heb steil en dik haar. Ik wilde altijd al krullen, alleen bij mij zakt het snel uit. Maar Marjan wist het zo te krullen dat het heel de dag prachtig heeft gezeten. Einde van de dag had ik nog steeds mooie krullen. Marjan is zeker een aanrader voor als je je haar en make-up wilt laten doen. Bedankt!!

Eveline Hoogendijk

14 Oktober was onze trouwdag. Marjan heeft mijn haar opgestoken, wat heel de dag prachtig en fijn heeft gezeten! Ook de sluier zat heel de dag goed. Het was geweldig!
Daarnaast was de proefsessie en de vroege ochtenduren op de trouwdag super gezellig! Hartelijk dank!

Jessica

7 oktober was de dag dat ik dankzij Marjan haar werk een hele dag heb mogen stralen! Bij het proefkapsel wist ik nog niet precies wat ik wilde, maar had wel wat ideetjes. Zij heeft met al die ideetjes iets gemaakt en het was meteen perfect! Op de dag zelf heeft m'n haar de hele dag goed gezeten, ondanks windkracht 5. Ook m'n visagie was erg mooi! Bedankt Marjan, je bent echt een kunstenaar met haar!

Naomi

Echt, in 1 woord: waanzinnig!
Marjan heeft op 22-08-22 mijn bruidskapsel verzorgd. Het heeft de hele dag geweldig gezeten, veel complimentjes gehad ook:)
Marjan is echt een super gezellig mens, en een kunstenaar met haar! Dikke aanrader dus. Dankjewel Marjan!

Annelieke

Op 16-9-2022 heeft Marjan mijn haar & visagie voor de bruiloft heel mooi gedaan! Het zat de hele dag goed en ik heb me geen moment zorgen gemaakt over mijn haar. Zelfs met die harde wind op de steiger niet.

Het was een hele relaxte en gezellig ochtend om de dag mee te beginnen, dank je wel daarvoor! 🙂

Tineke

Marjan is echt een lieve vakvrouw.
Ze weet precies wat ze doet en daardoor wordt het een kapsel wat je precies in gedachten had! Ik had deze ervaring ook écht op onze dag, ik voelde me zo mooi!
Het kapsel bleef ook goed zitten waardoor ik me er geen zorgen over hoefde te maken op de dag zelf. Heerlijk!

G&M

09-09-2022 was onze dag, bedankt dat je mijn haar en visagie zo mooi hebt gedaan.
Ik kreeg veel complimenten!

Iris

Vanaf het 1e moment voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Op jouw site terecht gekomen via Google dus geen bekende referenties maar geen moment spijt gehad.
Bedankt voor je open- en eerlijkheid en meedenkendheid. Mijn haar en make-up zaten bij zowel het proefkapsel als op mijn trouwdag fantastisch. DANK!!

Marjolein

Lieve Marjan,

Op 2 september 2022 zorgde jij ervoor dat ik er prachtig uit zag! Ik was bang dat met mijn steile haar krullen er snel uit zouden gaan, maar jij bewijst het tegendeel.
Het zat als een huis, zo mooi en stevig. Het zat van 's ochtends tot 's avonds super goed!

Ik heb veel complimenten gekregen en voelde mij echt de bruid. Dankjewel voor alles!

Willemijn Vlaskamp

Ha Marjan,

Op 08-07-2022 was het eindelijk onze dag!
Geweldig dat jij op deze dag mijn kapsel wilde verzorgen! En wat zag het er goed uit!
Ook mijn make-up had je prachtig gedaan!
Nogmaals ontzettend bedankt!

Lieve groet,

Gerrit Jan en Willemijn Vlaskamp

Marlies Verhoef

Lieve Marjan,

Op 1 juli was na 2 jaar wachten dan eindelijk onze bruiloft. En wat heb jij voor mij en mijn dochters en prachtig kapsel gemaakt. Je bent een super vrouw die meedenkt over de combinatie jurk en kapsel. Wij hebben zoveel complimenten gehad ( deze zijn eigenlijk gewoon voor jou). Nogmaals dank voor de geweldige kapsels voor mij en mijn dochters!

Gerlinde

Marjan heeft 16 juni mijn bruidskapsel gemaakt en wauw wat zat dat mooi! Ik heb heel pluizig haar en Marjan heeft er voor gezorgd dat het een stuk minder pluisde. Mijn haar heeft de hele dag mooi en stevig gezeten. Daarnaast is Marjan een spontane en warme vrouw, prettig om je dag bij te starten!

Kiki

21 juni was het zover, mijn trouwdag! Marjan stond stipt op de afgesproken tijd voor de deur. Net als bij de proefsessie heeft ze mijn haar prachtig opgestoken en mijn make up heel mooi en natuurlijk gedaan. Het was precies zoals ik het wilde. Gedurende de dag heb ik heel veel complimenten gehad over hoe mooi mijn haar was en zelfs helemaal aan het einde van de dag zat het nog goed!
Marjan was tijdens het maken van mijn kapsel super lief en zorgde ervoor dat ik lekker kon ontspannen voor mijn grote dag, dat was heel fijn. Dankjewel lieve Marjan dat je er was!

Maaike de Lijster

Marjan is een zeer bekwame haarstylist! Ze was 's morgens om 3 uur al bereid om haar bed uit te gaan, zodat ze om half 5 bij mij op de stoep kon staan. Een erg gezellige ochtend gehad, een leuke start van een prachtige trouwdag. Mijn haar zat precies zoals ik het wilde en zo heeft het ook de hele dag gezeten. Veel complimenten gehad van de gasten dat het zo lang goed bleef zitten. Marjan, bedankt! Waarschijnlijk wel tot ziens! 🙂

Esther

Op 10 juni stond Marjan smorgens om 8 uur voor de deur om mijn haar en visagie te doen. Wat zijn we de dag lekker relax begonnen zo met ze 2e! Heel dag heeft alles perfect gezeten en heb ik niet naar mijn haar of make up om hoeven te kijken, wat een vakvrouw!! Voor feesten en partijen weet ik haar nu te vinden!

Dewi

Mijn haar zag er echt super uit tijdens onze trouwdag! Helemaal zoals ik het voor ogen had. Ook onze dochter zag er prachtig uit! Dankjewel Marjan!

Corinne

Marjan heeft super mooi mijn haar gedaan op mijn trouwdag. Het heeft heel de dag mooi gezeten (mijn haar zakt altijd snel uit). Bedankt!

Lianne

Marjan heeft op 8 april mijn bruidskapsel en visagie verzorgd. Dit deed ze perfect en kon niet beter. Waar ik zelf altijd de controle wil houden, op tijd wil zijn enz. gaf Marjan mij het vertrouwde gevoel dat ik het gewoon los kon laten en dat het goed zou komen. Wat kreeg ik toch veel complimenten over mijn kapsel en make-up. Het heeft heel de dag goed gezeten. Marjan is een lief, oprecht en zorgzaam persoon waarbij je in goede handen bent. Een echte aanrader dus!

Corianne

19 mei 2022 was onze dag!♡ Van tevoren natuurlijk op zoek gegaan naar een kapster, viavia kwam ik bij Marjan terecht. Omdat het bij mijn haar best lastig is om er wat mee te doen werd ik ineens heel zenuwachtig en vroeg ik of ik al eerder voor een proefkapsel kon, dit was geen probleem. Bij de proefsessie werd ik gerustgesteld door Marjan haar houding en kennis. Toch kwam een paar weken voor de bruiloft weer die angst opzetten of het wel goed bleef zitten, het zou worden wat ik wilde, de sluier goed zou blijven zitten... En toen kwam de dag dat ze om 6 uur bij mij voor de deur stond om mijn kapsel en visagie te verzorgen..! En wat was ik blij met het resultaat! Prachtig gewoon! Zoveel complimenten ook gekregen!

Marjan, je bent een lieve vrouw die meedenkt, oog heeft voor wat er bij iemand past en je gerust weet te stellen. Ben benieuwd naar 8 juli als je mijn zusje haar haar en visagie zal verzorgen, zal vast ook prachtig worden!♡

Annet

Marjan heeft voor mij een prachtig bruidskapsel weten te creëren! Wauw Marjan, dankzij jou klopte het plaatje helemaal. Mijn haar heb ik zo veel complimenten over gekregen, het was echt een super kapsel! (Ondanks mijn wat fijnere haar was het gewoon mogelijk!)
Ik beveel je aan iedereen aan! Gezellig, spontaan en geen tijdstip is te gek! Ook de visagie heeft Marjan bij mij verzorgd, ik wilde neutraal, en dat was heel mooi!
Zeker kom ik terug als ik nog een keer een kapsel nodig heb, en raad ik je bij alle bruiden van harte aan!

Heel veel succes Marjan! Bedankt!

Liefs Annet

Willeke Voets

Lieve Marjan,
Allereerst wil ik je enorm bedanken voor het fijne contact, je was/bent betrokken, relaxt en eerlijk. De proefsessie was erg gezellig en al gauw hadden wij een klik. Je bent een gevoelige, vrolijke, meedenkende vrouw, met veel expertise, kortom je levert zoveel MeerdanHaar!
Tijdens de proefsessie zag je meteen hoe ik mij voelde bij een bruidskapsel en zag je aan mij wanneer ik straalde. Hier speelde je goed op in. Leuk om je zo in je element bezig te zien, de energie en focus die je dan hebt, is zeker voel en zichtbaar!
Lieve Marjan, op 12 mei 2022, dé grote dag, toen heb ik gestraald als nooit tevoren! Het bruidskapsel en de visagie zat de hele dag super en wat voelde ik mij mede door jou, een koninklijk bruidje! Dankjewel voor alle tijd, liefde en rust die je had en gaf! Je bent een schat! En we houden gewoon nog af en toe contact hoor haha!
Heel veel liefs, Wil

ps. aanstaande bruidjes, zoek niet verder, want ergens anders krijg je niet meer dan haar!

Nienke

Op mijn bruiloft heeft Marjan mijn kapsel en visagie verzorgd, en daar ben ik heel blij mee! Marjan is een fijn en gezellig mens, waar je je meteen bij op je gemak voelt. Ze luistert goed naar wat je wil, geeft advies en weet wat ze doet. En ze levert prachtig werk! Ze heeft me nog mooier gemaakt dan ik al was, en toch voelde ik me nog helemaal mijzelf. Als ik jou was, zou ik zéker eens kennismaken met Marjan.

Jantine

Marjan is een ervaren styliste! Ik had geen idee hoe ik mijn haar wilde, wist wel goed wat ik niet wilde! Ze maakte wat en 't was gelijk raak! Ze wist wat bij mijn jurk stond!
De ochtend zo relax beginnen was fijn!
Ik heb heel de dag complimenten gehad, over hoe m’n haar zat en niet te vergeten hoe naturel de make-up was!

Ik zou Marjan zeker aanraden!

Stephanie van Zoest

6 mei was onze grote dag.
Marjan heeft mijn haar en visagie echt super mooi gedaan, ik was er echt heel erg blij mee.
Het heeft de hele dag super gezeten.
En Marjan is een hele gezellige vrouw om de grote dag mee te beginnen allemaal heel relax en gezellig!
Nogmaals heel erg bedankt!

Annebeth

Marjan heeft op mijn bruiloft (29-4) mijn kapsel en visagie verzorgd. Meteen bij de proefsessie voelde ik mij al op mijn gemak! Mijn haar was op de bruiloft nog mooier dan ik me had voorgesteld en het heeft heel de dag goed gezeten!
De dag begon al heel vroeg in de ochtend, maar dit was ook geen enkel probleem!
Het is fijn om je grote dag met zo'n lieve en kundige haarstyliste te starten. Zeker een aanrader!

Hanneke

Op 20 april heeft Marjan een prachtig bruidskapsel bij mij gemaakt. Naast dat het de hele dag super mooi bleef zitten was het ook enorm fijn om Marjan er deze dag bij te hebben. De dag begon heel ontspannen en gezellig! Ik zou Marjan zeker bij iedereen aanbevelen!!

Arieke Kriekaard

Vandaag meegedaan aan een styled shoot waarbij Marjan mijn bruidskapsel heeft gedaan. Wat een heerlijk relaxed begin van de dag. Marjan nam alle tijd en had een prachtig kapsel in gedachten. Mooie krullen in mijn van nature stijle haar. Vastgezet in een mooie lage knot vol krullen.
Als mooie toevoeging nog een aantal droogbloemen die het geheel tot een prachtig romantisch bruidskapsel maakte.
Was er absoluut verliefd op.
Marjan, dankjewel voor je prachtige werk.
Je bent een echte profeccional!

Jantina

Ik ben Jantina.
Heb Marjan ontmoet op 4-4-2022 op de dag toen ik ging trouwen, ze heeft mijn haar heel mooi gemaakt, echt een kunstwerk! Ze doet het met passie en geduld en liefde.
Echt een aanrader om je haar te doen.
Ze stelt je ook gerust, dat heb ik de ochtend van mijn bruiloft ondervonden.
Nogmaals hartelijk dank Marjan

Elsemarie

Wat was het fijn dat Marjan mijn haar en make-up verzorgde. Tijdens de proefsessie was het al erg gezellig en ook het contact naar de dag toe verliep soepel! Alhoewel Marjan al vroeg in de ochtend voor de deur stond, was het gelijk gezellig! Met Marjan kun je op een ontspannen manier je dag beginnen. Mijn haar en make-up zat de hele dag goed en precies zoals ik het wilde. Ik was er erg blij mee. Bedankt Marjan!

Yvonne

Om 6.00 uur stond Marjan voor de deur.. mooie tijd! Gelukkig geen storm op komst.
Mijn haar zat echt geweldig, de hele dag! Ik wilde het zoveel mogelijk los hebben, met een mooie krul (die de hele dag zou blijven zitten) en dat is gelukt. Prachtig!!
Ook de visagie was perfect, lekker neutraal!
Bedankt voor zowel mijn haar als visagie. Het was een onvergetelijke dag en ik zag er, als ik dat zelf mag zeggen, prachtig uit!

Alieke

Heerlijk om met Marjan de trouwdag (vroeg) te starten en in je omgeving te hebben als langzaam het huis vol loopt met familie en fotograaf. Het mooie kapsel en visagie heeft de beproeving van de storm Eunice doorstaan, daar mag je trots op zijn Marjan!
Het contact met Marjan is prettig en laagdrempelig en tijdens de proefsessie heeft ze goed geluisterd naar mijn wensen en helemaal in de praktijk gebracht!
Dank je wel!

Janine Vorsteveld

Ik heb enorm genoten met Marjan! Ze heeft een prachtig kapsel gemaakt voor onze trouwdag! En wat zat het goed zeg! Het is zo relaxt om smorgens met haar te zitten kletsen! Bedankt voor het mooi maken 🙂

Marianne Dekker-Radder

Marjan heeft mijn dag compleet gemaakt met super mooi opgestoken haar en een natuurlijke visagie. Het paste allemaal bij mij en ik vertrouwde volledig op haar. Ze wist precies wat ik mooi vond en wat mij zo mooi stond. Het heeft de hele dag mooi gezeten! Fijne gesprekken en lekker gelachen. Marjan bedankt voor alle goede zorgen!

Lisa Welink

Afgelopen januari heb ik bij Marjan een privétraining gedaan voor het laag opsteken van een bruidskapsel. Wat was dit leerzaam! Marjan heeft me stap voor stap begeleid om een prachtig kapsel neer te zetten. Ook kreeg ik uitleg over materialen en producten. Bovenal creëerde Marjan een vertrouwde sfeer, waardoor het samenwerken erg prettig was. Dank je wel Marjan!

Pascale

Wat ben ik blij met Marjan! Zowel de proefdraaien ruim een jaar geleden was al een feestje als de ochtend van de bruiloft zelf. Marjan had er ruim de tijd voor genomen en alles verliep erg relaxed. Ik was erg blij met het kapsel en de make up. Ik heb veel complimenten gehad en het kapsel zat de hele dag mooi. Ook het kapsel van mijn dochter was een succes, het heeft nog een week in haar haar gezeten.
Als ik in de toekomst een feestje heb weet ik Marjan te vinden.

ABW

Marjan heeft mijn bruidskapsel verzorgd. De proefsessie was heel relaxed en ondanks dat ik niet precies wist wat ik wilde, heeft ze er toch iets van gemaakt dat ik echt mooi vond! Verder was er alle ruimte om te proberen of visagie wat voor mij was. Op de dag zelf was ik bij Marjan ook in goede handen. Dankjewel voor alles!

TS

Marjan heeft voor mijn bruiloft mijn kapsel en make-up verzorgd. Ik ben blij met deze keuze! Het heeft de hele dag mooi gezeten en ik kreeg veel complimenten.

Judith

Precies een maand geleden ben ik getrouwd en heeft Marjan mijn kapsel en make-up verzorgd. Bij het proefkapsel was het al een feestje; Marjan heeft een super mooie zaak, je voelt je direct welkom en op je gemak. En wat is zij ontzettend kundig en goed in haar werk! Daarnaast ook nog eens een ontzettend warm en gezellig mens. Op de trouwdag zelf heeft Marjan er echt voor gezorgd dat ik straalde en mij extra mooi voelde. Mijn kapsel en make-up zaten perfect en paste precies bij wie ik ben. Marjan is ook zeer flexibel; zij had een korte nacht gemaakt en een drukke agenda maar heeft zelfs nog last minute mijn zus een prachtig kapsel gegeven! Ik hoop dat ik gauw weer eens een feestje heb, dan ga ik voor een feestkapsel bij Marjan, daar kijk ik nu al naar uit:)

Nathalie

Ik heb een krultang bij Marjan gekocht met een 360 graden draaiklip. Het was even wennen maar is fijn om mee te werken. Hij is binnen een paar minuten warm en je kan makkelijk bij jezelf krullen. Echt een aanrader!

Wendy Bleker-Balhan

Getagd door mijn vriendin voor Marjan haar winactie ter ere van het vijfjarig bestaan van haar bedrijf. En ook al was er een andere bofkont als winnaar, ik was onder de indruk van haar werk en de recensies.
Ik besloot dat kilometers tussen Almere en Waddinxveen te overbruggen zijn en moest haar gewoon voor onze dag boeken.

Na mijn proefkapsel al totaal geen spijt. Wat een vakvrouw met zoveel passie en liefde.
Marjan is flexibel en fijn in de omgang. We konden ons huwelijk voor de tweede keer op rij, vrij kortdag, toch nog verzetten zonder problemen.

Op de dag zelf bracht ze zoveel rust in mijn zenuwachtig en gespannen toestand. Ze zorgde ervoor dat ik mij geen zorgen hoefde te maken om het kapsel of de make-up met het druiligere weer buiten. Ze dacht goed mee in de wensen en bracht dit subliem in uitvoering.

Nadat ze klaar was, voelde ik mij direct een mooie bruid en het heeft zo gezeten tot het einde van de dag! Zelfs met de miezerregen!

Lieve Marjan, ik ben blij dat mijn vriendin mij getagd had, dat we op deze manier onze wegen lieten kruisen. Het had zo moeten zijn. Ik ben blij dat je onderdeel was van ons huwelijk.
Elke bruid verdient jou. Dankjewel.

Lotte

Op 12 november 2021 was mijn trouwdag. In alle vroegte stond Marjan op de stoep (5.30). Het was een hele relaxte ochtend en ik ben omgetoverd in een prachtige bruid! Mijn kapsel was prachtig, het bleef super zitten en er waren zelfs echte bloemen in verwerkt!
Mijn make up was heel naturel en helemaal mij. Veel complimenten over mijn haar gehad.
Ik kan Marjan van harte aanbevelen!

Cindy

Vandaag een super gezellige, leuke en vooral leerzame privé training van Marjan gehad!
Wat een vakvrouw ben je, en wat nog mooier is: dat je het met zoveel enthousiasme kan overbrengen waardoor alles super makkelijk gaat, echt top!!
Heel erg bedankt, je bent een TOPPER!!!

Charlotte

Bedankt voor het doen van mijn haar en make-up, Marjan, het zat prachtig!
Je zorgde 's ochtends voor een relaxte sfeer! Ik weet je te vinden, als ik ooit nog eens trouw... Haha, gekkigheid natuurlijk, maar ik heb je al bij veel mensen aangeraden, en dat blijf ik ook zeker doen!

Martine

Wauw, wat heeft Marjan er weer een feestje van gemaakt! Twee jaren geleden trouwde mijn zus en toen heeft zij bij mij en verschillende zusjes een feestkapsel gemaakt. Wat zat dat tof! Ik twijfelde dan ook geen moment en vroeg meteen Marjan voor mijn eigen bruidskapsel en daar heb ik geen spijt van! Ik wist ongeveer wel wat ik wilde, maar Marjan heeft het tot iets fantastisch uitgewerkt!! Ook mijn make-up, wat ik basic wilde houden heeft ze perfect gedaan en hierbij goed naar mijn wensen geluisterd. ONTZETTEND bedankt Marjan voor het prachtige kapsel wat je hebt gemaakt, heb veel complimenten gekregen! Je bent een super lieve en gezellige vrouw! Het was weer een feestje! Nogmaals dank!! Liefs Martine

Lisette

Vooraf was ik een beetje bang voor mijn kapsel voor de bruiloft. Ik heb dik haar en heel veel mogelijkheden zakken snel uit. Tijdens mijn proefkapsel bij Marjan, stond ik versteld hoe stevig en strak zij mijn haar op kon steken. Ik kreeg er gelijk vertrouwen in dat het goed moest komen voor de bruiloft. Het heeft ook de hele dag naar mijn zin gezeten. Ook mijn make up heeft Marjan gedaan en dat was echt zoals ik ben. Niet teveel, maar toch subtiel aanwezig. Ik ben heel blij dat Marjan mij geholpen heeft voor mijn bruidskapsel en make up. Ze doet haar werk echt met passie. Nogmaals, Bedankt!!

Carola Metselaar

Ik heb mijn bruidskapsel en makeup door Marjan laten doen. En dit was een hele goede keuze! Voor mijn proefkapsel wist ik ongeveer wat ik wilde, maar Marjan wist precies hoe en wat! Tijdens de grote dag zorgde Marjan ervoor dat mijn dag gezellig en heerlijk rustig begon. Met veel passie en precisie werd mijn haar en makeup gedaan! Dit heeft dan ook heel de dag heerlijk gezeten en kreeg ik heel veel complimentjes!

Leanne

Super blij met mijn keuze om Marjan mijn bruidskapsel te laten doen. Ik was best onzeker over dat wat ik wilde ook echt met mijn haar kon. Tijdens het proefkapsel stelde Marjan mij helemaal op mijn gemak, en maakte ze het precies zoals ik het voor ogen had.

Na het proefkapsel was er wat met mijn haaraccessoire waardoor ik de keuze maakte voor een andere haaraccessoire. Hierdoor heb ik een tweede proefkapsel laten doen door Marjan, omdat ik niet zeker wist of ik hetzelfde kapsel zou kunnen nemen. Maar ook dit keer ging het helemaal goed, mijn haaraccessoire was even een uitdaging, maar Marjan nam er de tijd en de rust voor waardoor het er prachtig uitzag!

Op de bruiloft zelf was Marjan een fijn en rustig persoon, ze nam goed de tijd voor mijn kapsel en visagie. Als ik even onzeker werd over dat het misschien los zou laten, of dat de make up niet goed zou blijven zitten, stelde ze mij weer gerust.

De hele dag heeft mijn haar super gezeten, mijn make up was precies zoals ik wilde: wel dat je het zag, maar neutraal. Ik heb veel complimenten gehad en voelde mij mooi en mezelf.

Bedankt Marjan

Marije

Marjan heeft mijn bruidskapsel en -makeup verzorgd, en wat was ik er blij mee! Van een heerlijk ontspannen proefkapsel (mét goede koffie!) tot de grote dag, al vanaf het eerste moment had ik het volste vertrouwen in haar. Mijn kapsel heeft ondanks de wind de hele dag en avond goed gezeten. Ik ontving de hele dag complimenten. Als je je de mooiste bruid van de wereld wilt voelen raad ik je Marjan zeker aan!

Joëlle

Wat een kunstwerk kan deze vrouw van je haar maken! Marjan heeft voor mij een feestkapsel gemaakt. Ze dacht goed mee welk kapsel het best bij de weersomstandigheden paste (het waaide en regende hard die dag), en maakte vervolgens mijn kapsel stormproof. Heel de dag kreeg ik complimentjes hoe prachtig mijn haar zat, en ik heb er geen moment naar om hoeven kijken! Marjan, je bent fantastisch en ik kom zeker nog een keer langs!

Inge

Marjan heeft een warm, vriendelijk karakter. De proefsessie was daardoor heel ontspannen en gezellig. Totaal geen ongemakkelijke momenten zoals ik vaak ervaar bij de kapper. Dit gaf mij het vertrouwen dat het op de bruiloft zelf ook wel goed zou komen!
Uiteindelijk heeft Marjan mijn bruidskapsel en make-up heel mooi gedaan, waardoor ik durfde te stralen op mijn bruiloft. Bedankt Marjan!

Dian Asscheman

Wauw, wat is Marjan er goed in om wat moois van je haar te maken. In 2019 heeft Marjan bij mij een feestkapsel gemaakt voor een bruiloft en vanaf dat moment wist ik het zeker dat als ik ooit zou trouwen ik Marjan zou vragen.
Al snel was het zover en ging ik zelf trouwen. Een jaar de bruiloft moeten verzetten, hier ging Marjan heel flexibel mee om en was altijd telefonisch bereikbaar voor vragen. Het proefkapsel was prachtig, op de trouwdag heb ik er zelfs nog voor gekozen om het kapsel iets anders te doen. Ik zat heel ontspannen toen Marjan met mijn haar bezig was, Ik had er 100% vertrouwen in dat het hoe dan ook nog mooier zou worden dan het proefkapsel. En dat was het ook. Nu een maand later nog aan het nagenieten hoe mooi mijn haar de hele dag en avond bleef zitten. Twijfel niet, als je nog iemand zoekt voor je bruidskapsel of feestkapsel dan ben je bij Marjan op het beste adres!

Eva

Marjan heeft mijn kapsel gemaakt voor mijn bruiloft.
We begonnen met een hele gezellige proefsessie bij haar in de salon. Ik liet een aantal voorbeelden zien van wat ik wilde en Marjan ging gelijk aan de slag.

Op de bruiloft zelf had ik een aantal punten die ik anders wilde hebben. Marjan heeft al deze punten verwerkt en het kapsel zat prachtig. Veel complimenten over gehad! Ook na een nachtje slapen zat het kapsel nog goed.

Met Marjan vallen er geen ongemakkelijke stiltes, ze vertelt wat ze gaat doen en dat alles zonder stress. Echt een heel fijn begin van je belangrijke dag, dus ik raad Marjan zeker aan bij anderen!

Marjolein

Marjan is een geweldige vrouw met magische handen. Ze maakt je zo mooi en laat je de hele dag stralen.
De proefsessie was heel gezellig en leuk. Ik had een bepaald idee naar Marjan gestuurd en zij heeft hier echt iets prachtigs van gemaakt.
Op onze trouwdag zelf was Marjan heel rustig en lekker aan het kletsen, dit stelt je op je gemak.
Het resultaat was mooi, heeft de hele dag prachtig gezeten en ik heb hier veel complimenten over gehad. Mijn Make up was heel naturel, maar daardoor helemaal zoals ik ben.
Marjan is echt een aanrader!

Anne

Marjan is een lieve, enthousiaste vrouw, die je echt op je gemak stelt.
Tijdens de gezellige proefsessie zat mijn haar en make-up al prachtig. Met een aantal kleine aanpassingen zat het op de trouwdag zelfs nog beter!
Nog steeds ben ik erg blij dat ik voor Marjan heb gekozen! 🙂

Marianne

Tijdens het proefkapsel wist ik nog niet precies wat ik wilde, alleen wist ik dat ik het opgestoken wilde hebben, maar Marjan begon gewoon en ik vond het resultaat prachtig. Op de dag zelf, zat het zelfs nog mooier dan tijdens het proefkapsel! Het kapsel heeft heel de dag super gezeten!

Alice

Lieve Marjan, nogmaals bedankt dat je afgelopen vrijdag de haren bij mij en mijn dochter hebt willen doen! Echt, het zat geweldig mooi bij allebei, echt een kunstwerk heb je ervan gemaakt! Het zit bij mij nog steeds, echt zonde om het los te halen!!! Ik raad iedereen aan om bij MEER DAN HAAR je haren te laten doen! Je bent een topper Marjan!

Marieke

Wij vierden onze bruiloft in twee delen dus Marjan heeft twee keer mijn bruidskapsel gemaakt, en beide keren was ik erg tevreden!
Het is gezellig om bij haar op de stoel te zitten, maar belangrijker nog is dat je haar daarna echt geweldig mooi zit.
Bij het proefkapsel denkt ze goed mee met wat mooi zou zijn, ook had ze goede adviezen over hoe ik mijn sluier zou kunnen dragen bij mijn gekozen kapsel.
Marjan heeft mijn kapsel zo stevig vastgezet, dat ik heel de dag niets aan mijn haar hoefde te doen.
Ik zou haar aan iedereen aanraden!
Dankjewel Marjan!

Ineke

Marjan was mijn redder in nood!
Toen ik op korte termijn een nieuwe haarstyliste moest zoeken, hoorde ik via via goede berichten over Meer dan Haar.
Marjan heeft echt de tijd voor mij genomen en samen ontdekten we wat echt bij mij paste.
Mijn bruidskapsel zat nog mooier dan mijn proefkapsel en het is de hele dag super mooi blijven zitten.
Ook de producten zijn super fijn. (Ondanks alle versteviging e.d. voelde m’n haar niet stijf aan)
Ik zou Meer dan Haar zeker aanraden!
Bedankt Marjan, voor meer dan alleen mijn haar!

Renate

Marjan heeft voor mijn bruiloft zowel mijn kapsel als make-up gedaan.
Tijdens de proefsessie was ik al sprakeloos van wat Marjan allemaal kan!
Waar ik twijfelde over los of vast haar, gaf Marjan eerlijk advies.
En niet onterecht: mijn haar bleef de hele dag fantastisch zitten!
De make-up was stoer, maar neutraal, wat helemaal bij mij paste. Heel erg blij dat ik voor Marjan gekozen heb!

Karin van den Berg

Ha Marjan!
Wij hebben zó'n mooie dag gehad!! Echt genoten....!! En mijn haar en make-up is fantastisch blijven zitten! Ik kreeg veel complimenten die ik bij deze overdraag aan jou!
Bedankt voor de gezellige eerste uurtjes van de dag, en het stralende gevoel wat ik mede daardoor bij me had!
Liefs, Karin

Iris

Marjan heeft mijn haar & make-up echt super mooi gedaan. Ben er heel erg blij mee!

Tessa

Enorm blij met de flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit van Marjan.

Prachtig resultaat en heeft de hele dag perfect gezeten!

Anita

Lieve Marjan,
Bedankt voor het prachtige bruidskapsel!
Ik heb er onwijs veel complimenten over gehad. Het totaalplaatje klopte in alles!
Wij hebben enorm genoten van een fantastische dag. Onze kapsels bleven tot 's avonds laat goed zitten, dan blijkt wel wat voor topvrouw jij bent!

Elise de Haan-Nap

Ik ben zeer tevreden over Marjan.
De proefsessie was heel fijn.
Uiteindelijk twijfelde ik toch over m’n kapsel waardoor ik een tweede keer mocht langskomen.
Het is een gezellige vrouw, ze stelt je op je gemak en niks is te gek voor haar.
Ook op de dag zelf was ze heel relaxed!
M’n haar zat de hele dag geweldig en heb veel complimenten gehad. Ik zou Marjan bij iedereen aanraden. Top vrouw dit ❤️ mooi om te zien dat jij je werk zo vol liefde en passie doet!

Lotte

Ik heb een hele goede ervaring met Marjan.
Ze is super gezellig en doet alles heel fijn.
Ik zou haar bij iedereen aanraden!!

Patricia

Marjan is echt een topper!
Zelfs van heel dun haar weet zij nog een vol uitziend en prachtig kapsel te maken.
Ook mijn visagie en het kapsel van mijn dochter zagen er perfect uit!
We hebben heel veel complimenten gekregen.
Mijn quote van de dag was dan ook: All you need is love... and great hair!

Joanne

Onwijs bedankt voor mijn kapsel en visagie op mijn bruiloft Marjan! Het is de hele dag goed blijven zitten. Je bent een lieve vrouw met veel talent. Mijn complimenten!

Gerarda

Wat was dit fantastisch! Een hele relaxte ochtend gehad!
M'n haar en make-up hebben heel de dag goed gezeten!
Zelfs na de hele dag met open dak rijden!
Marjan, bedankt !

Leontine

Mijn haar en make up zat heel de dag FANTASTISCH! Heel erg bedankt lieve Marjan! Het was gezellig!

Danielle

Marjan heeft mijn bruidskapsel en visagie erg mooi verzorgd.
Van te voren was ik bij haar langs geweest voor proefkapsel maar dit verliep erg vlot.
Ik liet mij verrassen omdat ik al veel kapsels voorbij had zien komen en deze allemaal er prachtig uit zagen.
Omdat ik in mijn bruidsjurk aan de achterkant kant had zitten gaf Marjan aan dat opsteken dan het mooiste zou zijn.
Het is dus een opstoken bruidskapsel geworden met een vlecht aan de zijkant.
Op de dag van onze bruiloft kwam Marjan al vroeg in de ochtend aan bij mijn ouderlijk huis waar ze mij ging mooi maken voor de bruiloft.
Ook deed ze mijn visagie omdat ik nooit make-up op heb heeft ze het bij een naturel look gehouden.
Erg mooi was dit, de make-up en mijn kapsel hebben de hele dag goed gezeten.
Ook ondanks dat er soms wat mensen op mijn sluier gingen staan.
We hebben foto's genomen aan zee in Scheveningen ook hier bleef mijn haar goed zitten en ook met de open trouwauto op de snelweg ging het prima!
Mijn haar bleef mooi zitten.
Ik raad Marjan bij iedereen aan!

Chantal

Wat een fijne ervaring heb ik beleefd met behulp van Marjan. Al tijdens de proefsessie was het voor Marjan snel duidelijk wat ik ongeveer in gedachte had en binnen no time maakte ze een prachtig kapsel met bijpassende make-up. Ook op de grote dag zelf stelde ze mij weer goed op mijn gemak en heeft ze weer een prachtige creatie van gemaakt wat de rest van de dag mooi is blijven zitten.
Marjan is zeker een aanrader als je nog op zoek bent naar een iemand om je haar en make-up te verzorgen. Ook super fijn dat ze tegenwoordig zowel haar als make-up doet. Win-win!

Nellie

Mijn jurk was best klassiek en ik vond dat daar ook een klassieke knot bij hoorde... Alles goed en wel en Marjan maakte een prachtige knot tijdens de proefsessie. Weken later begon ik gigantisch te twijfelen, want ik vond die knot opeens toch wel tuttig... Na lang wikken en wegen appte ik Marjan, of los haar misschien toch ook geen optie was...
Marjan begreep gelukkig precies wat ik bedoelde en verzekerde me dat het helemaal goed zou komen. Ze voelde me zo goed aan!
Op de dag zelf heb ik me geen moment zorgen gemaakt om mijn haar; ik wist gewoon dat het goed zou komen.
Marjan, hartelijk bedankt voor alles!

Arin

Ik heb Marjan als zeer prettig ervaren. Ze kan heel gezellig kletsen, maar het was ook prima toen ik de ochtend van de grote dag nog even stil en teruggetrokken was voor alle drukte begon. Ze heeft me heerlijk even laten zitten terwijl ze met mijn haar bezig was. Het moment dat ik wist dat ik nooit spijt zou krijgen van het feit dat Marjan er was, was toen mijn bruidskapsel bijna klaar was. Voor het bruidskapsel 'officieel' klaar was (zoals het oefenkapsel was), gaf ze aan dat ze de paar eigenwijze losse krullen eigenlijk wel leuk vond. Ze liet me meekijken, en eerlijk gezegd was dat het beste wat ze voor me had kunnen doen. Het zorgde ervoor dat mijn kapsel echt mijn kapsel werd. Dikke tip dus: als je haar haar de ruimte geeft, kan je kapsel van verschrikkelijk mooi naar perfect gaan :).

Ilona

Onwijs tevreden met het bruidskapsel dat Marjan heeft gemaakt! Zowel bij het proefkapsel als op de bruiloft bracht Marjan direct een gezellige en ontspannen sfeer en kon ik heerlijk genieten! Mijn haar heeft de hele dag super gezeten!! Bedankt Marjan!

Myrthe

Pas heel last minute hoorde ik dat Marjan mijn bruidskapsel zou verzorgen, omdat mijn eigen kapster door corona niet kon komen. Best wel even spannend zonder eerst een proefkapsel te hebben gehad. Gelukkig kon ik mijn spanning snel weer loslaten want Marjan heeft mijn haar echt heel mooi gedaan. Mijn haar is kort en dun maar Marjan heeft er een super mooie knot en zelfs een vlecht van gemaakt, iets dat ik echt nooit verwacht had met mijn haar. Het is de hele dag mooi blijven zitten, iets wat natuurlijk ook super is met een bruiloft. Kortom, een aanrader! Bedankt Marjan.

Jessica

Wat ben ik blij dat ik voor Marjan gekozen heb! Ik had een kort kapsel en heb het voor de bruiloft wat langer laten groeien. Echt lang was het nog niet voor mijn bruiloft maar het is Marjan gelukt om het mooi op te steken!
Als Marjan je kapsel doet dan weet je zeker dat het zit als een huis! Ik had een vrij grote tiara. Ondanks enkele windvlagen door de sluier (die aan de tiara vastzat) is mijn tiara stevig en recht blijven zitten. Erg blij mee!
Verder is Marjan heerlijk relaxed tijdens je trouwdag en vliegt de tijd voorbij vanwege de gezelligheid! Marjan is professioneel en tegelijk ongedwongen.
Marjan heeft ook mijn visagie gedaan. Heel mooi en naturel. Ook dit bleef mooi tot het eind de dag.
Ik beveel Marjan van harte aan!

Armgard

Voor mijn bruiloft Marjan gevraagd voor het kapsel en de make-up. Gezellige proefsessie van te voren gehad en zowel bij de proefsessie als op de dag zelf zat mijn haar en make up erg mooi! Marjan luistert goed naar de wensen en weet dit ook terug te laten zien in het resultaat! Al met al, zeker een aanrader!

Rebecca

Super blij met mijn haar en make up op mijn trouwdag. Het was nog mooier dan ik in gedachte had en zowel mijn haar als make up, is heel de dag super mooi blijven zitten!

Mijn lange haar kan voor sommige nogal een uitdaging zijn maar Marjan heeft daar geen moment iets van laten merken en het echt prachtig gemaakt!

Anoniem

Marjan is een topper!
Super gezellig, niets is te raar, meedenkend in tijdswensen en vooral goed in haar vak. Je haar blijft de hele dag zitten en je bent jezelf met het kapsel, dat scheelt nogal bij sommige kappers..! Een echte aanrader dus! En een hoop gezelligheid in de vroege morgen tref je zeker bij Marjan!

Anoniem

Wat ben ik ontzettend blij met jou, Marjan!
Mijn haar heeft de hele dag perfect gezeten! Bedankt voor je gezellige aanwezigheid en vakkundigheid en dat in alle vroegte!
Ik zal je bij iedereen aanbevelen!

Lisanne Terlouw

Mijn haar heeft de hele dag prachtig gezeten, ik heb zoveel complimenten gehad! Al bij het proefkapsel had Marjan goed door wat ik wilde, en ook op de trouwdag zelf zat mijn haar precies zoals ik in gedachten had. Marjan is vriendelijk en praat gezellig met je als ze bezig is met je kapsel. Ook mijn moeder en zus hebben hun haar laten doen door Marjan en ook dat zag er prachtig en feestelijk uit! Ik raad Marjan zeker aan als haarstyliste op je bruiloft!!

Lyantha van der Smit

Wat was het fijn om Marjan te hebben als kapster! We hebben gelachen, serieuze gesprekken gehad met een ontspannen sfeer! Marjan neemt de tijd voor je en ze doet er alles aan om jouw bruidskapsel helemaal naar jou wens te maken! Echt een aanrader voor iedere toekomstige bruid!!

Frederica Wielhouwer

2.5 jaar geleden een mooi kapsel gehad door Meer dan Haar voor een bruiloft van 2 dagen. Kapsel was zo stevig dat het ook de 2e dag nog uitstekend eruit zag! Ge-wel-dig!!

Bianca

Marjan heeft een geweldig kapsel gemaakt voor mijn bruiloft. Ik mocht vooraf langskomen voor een proefkapsel en omdat ik nog totaal niet wist wat ik wilde kon ik zelfs voor een extra proefkapsel langskomen. Marjan is heel vriendelijk en prettig in de omgang wat fijn is voor iemand die zo dicht bij je staat op een belangrijke dag. En natuurlijk het belangrijkste, mijn haar zat de hele dag geweldig!

Trudie

Marjan is een topper! Super gezellig, niets is te raar, meedenkend in tijdswensen en vooral goed in haar vak. Je haar blijft de hele dag zitten en je voelt jezelf in je kapsel, dat scheelt nogal bij sommige kappers... Een echte aanrader dus. Enne een hoop gezelligheid op de vroege morgen tref je zeker bij Marjan. Tot gauw weer voor een feestkapsel!

Eline Kraaijeveld

Creatief, enthousiast, betrokken, inlevingsvermogen, ziet gelijk wat bij de persoon past.. Een enorme aanrader!

Jessica

Het is inmiddels alweer ruim een jaar geleden dat ik ben getrouwd, maar ik ben destijds ontzettend goed geholpen aan een perfect bruidskapsel! Er werd met mij meegedacht, en tijdens het proefkapsel was ik er al snel uit wat het ging worden! Op de trouwdag zelf heeft m'n haar van smorgens vroeg tot in de late uurtjes super gezeten! Ik ben heel tevreden over Meer dan Haar!

Joliene Mulder

Alweer bijna een jaar geleden mijn bruidskapsel laten doen door Marjan. Was zo blij met het kapsel het heeft de hele dag zo mooi gezeten en heel veel complimenten opgehad. Ze is erg creatief en weet precies wat bij je past !! Echt een AANRADER!!

Nelleke

Geweldige vakvrouw die echt naar je wensen luistert en daarmee aan de slag gaat! Ik was verbaast toen ik het resultaat zag, echt zo mooi! Ik raad Marjan bij iedereen aan!

Anoniem

Echt een supermooi gala-kapsel had ze gemaakt bij mij, met de hoogste kwaliteit! Ik beveel het 101% aan, zeker weten!

Mariette

Marjan heeft de visagie voor mij gedaan op mijn bruiloft, precies zoals ik het wilde: net even er aandacht aan besteden, maar echt een supermooie natural look. Verder kun je met een gerust hart zeggen wat je er van denkt en denkt Marjan goed mee. Echt een aanrader!

Annemarie van der Sluijs

Marjan heeft mijn bruidskapsel gedaan. Vooraf mocht ik komen voor een proefkapsel. Marjan had datgene wat ik in mijn hoofd had als proefkapsel gemaakt. Toen het klaar was bleek het echt niet bij me te staan. Marjan heeft toen eerlijk gezegd dat het me niet stond en een eerlijk advies gegeven. Daaruit is uiteindelijk mijn prachtige bruidskapsel ontstaan. Ik waardeer dit heel erg! Daarnaast is ze een gezellig en behulpzaam mens 🙂

Lieneke

Marjan is echt een topper! Het was een heerlijk momentje vlak voordat alle drukte begon. Gegarandeerd een ontspannen begin van de dag❤️

Margherita

Het was gezellig met Marjan. Mijn kapsel was mooi en bleef goed zitten ondanks dat het hard waaide op onze trouwdag. Echt een stormproef kapsel! super!

Eline

Marjan wat een topper! Super relaxte opstart van je dag voor alles begint. Me haar zat fantastisch. Marjan dankjewel!!!

Elize

Marjan heeft voor mijn bruiloft mijn haar en visagie gedaan. Van te voren ben ik twee keer bij haar geweest voor een proefsessie, omdat ik toch over het kapsel twijfelde. Na die tweede keer was ik helemaal tevreden. En mijn haar zat tijdens de bruiloft nog mooier! Ook met de make-up was ik erg blij. Precies zoals ik wilde. En alles is de hele dag goed blijven zitten, heel fijn. Verder vond ik het contact heel fijn en was het elke keer gezellig!

Anoniem

Marjan heeft mijn haar en visagie gedaan en ik voelde mij prachtig! Het was een ontspannen start van onze trouwdag... Marjan heeft ook goed meegedacht met mijn kapsel, erg fijn.

Mariska

Marjan heeft mijn bruidskapsel gedaan, wat al mijn verwachtingen heeft overtroffen! Marjan is heel prettig in de communicatie, ze reageert snel op appjes en ze draagt op basis van haar eerdere ervaringen veel suggesties en ideeën aan. Daarnaast is het ook nog eens erg gezellig met Marjan! Mijn bruidskapsel met verse bloemen was prachtig en het bleef tot het einde van de avond goed zitten. Ik heb er super veel complimenten over gehad. Al met al een top ervaring en ik zou Marjan zeker aanbevelen!

Rachel

Marjan heeft mijn bruidskapsel gedaan en ik was er erg tevreden over! Ik heb veel complimenten gehad over hoe mijn haar zat en het heeft de hele dag goed gezeten. Aanrader!

Eline Terlouw

Marjan heeft twee keer eerder een feestkapsel bij mij gemaakt. De derde ontmoeting was voor mijn proefkaspel en de vierde ontmoeting op mijn bruiloft! Ook heeft Marjan mijn bruids visagie gedaan, ik voelde me echt mooi en het belangrijkste, ik voelde me mezelf! Het was telkens een gezellige start van de dag met Marjan, ondertussen liet ze haar creativiteit de vrije loop gaan, terwijl ze hierin uitstekend mijn wensen meenam! Ik voel me erg op mijn gemak bij Marjan! Voor feestjes, bruiloften of andere gelegenheden kom ik zeker weer bij Marjan terug! 100% aan te raden. Vaste klant hier!

Colinda

Marjan heeft mijn bruidskapsel gemaakt en wat zat het mooi de hele dag. Veel complimentjes gehad, echt een aanradar dus!

Mascha Boot

Marjan heeft mijn bruidskapsel gedaan en omdat ik bruidsfotograaf ben had ik al aardig wat bruidjes voor mijn lens gehad die zijn had gedaan. Ik zag dat hun haar altijd zo netjes en goed bleef zitten dat ik gelijk wist wie ik wilde voor mijn eigen bruidskapsel. En echt WAUW wat heeft ze het mooi gedaan. Ze is zeer creatief, luistert naar je wensen en is gewoon een fijn mens om je dag mee te beginnen. Kortom ga je trouwen en wil je heel de dag geen zorgen maken over je haar? Kies dan voor Marjan van Meer dan Haar want echt ze is gewoon de beste!

Volg mij op Instagram